Gala 33 – Anmälan

Gala 33 – Anmälan

Nu har det äntligen blivit dags för årets Gala 33! 

Gala 33 är en hyllning till den så kallade Matix-andan och är den ultimata samlingspunkten för studenter och alumner för att hedra denna.

Kvällen kommer bli en minnesvärt möte mellan nytt och gammalt mellan ungt och erfaret. Vi kommer att bjuda på en mötesplats med många spännande personer som innehåller spännande livsöden och intressant historier. Ni vill inte missa årets gala!

Vi kommer att hålla till på Wijkanders festvåning en av Göteborgs nybyggda resturanger som vill ta oss tillbaka till den industriella känslan som staden är uppbyggd på och som alltid är lika stilren.

Den 18e Mars är därav datumet att boka in i kalendrarna, och se till att just din klass är på plats. Som den gamla hit-låten säger “Ju fler vi är tillsammans ju gladare vi blir!”. Så missa för guds skull inte årets Gala och ta med dig dina vänner så ser vi till att detta blir en kväll att sent glömma.

Biljetterna är redan släppta och vi vill uppmana alla att anmäla sig så tidigt som möjligt så att vi får en god överblick över hur många som kommer. För att anmäla er klickar ni här.

Alltså,

Gala 33

Datum:        18/3 – 2017
Dresscode:  Mörk kostym
Plats:            Wijkanders festvåning
Kostnad:      Studenter 500kr & Alumner 600kr
OSA:             Senast 5e Mars, betala senast 12e Mars

Betalningen skickas till

Swish: 072-700 33 07 eller
Swedbank: clearing: 8420-2, konto: 973 713 959-3 (märk din betalning med för- och efternamn)
(Mottagare Micael Hillergren)Men glöm ej att anmäla er via länken först!

Har ni några frågor så var goda att maila dessa till info@greit.se

Varmt välkomna till årets Gala 33

 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du Matixstudent eller alumn?

Se då till att gå med i vår Facebook-grupp, den uppdateras med jobbtips, evenemang och annat matnyttigt som kan intressera Matixare