Inspirationskväll

Inspirationskväll

Ett nytt år med nya möjligheter inleds 2017 . Finns det då något bättre sätt att inleda det nya året på än en ordentlig inspirationskväll?

Den 18e januari 2017 bjuder Matix in till en inspirations- och mingelkväll. Kvällen kommer bestå av inspirationsförläsningar i form av Maix alumner men det kommer även personer utanför Matix-sfären. Alla årets Matix-studenter kommer att vara på plats samt representanter från de olika Matix-företagen. Men självklart så vill vi även se så många Greit alumner som bara möjligt dyker upp.

Inspirationskvällen kommer att äga rum på Victoriagatan 13 mellan klockan 18-21. Under kvällen kommer det även serveras lättare tilltugg med dryck.

Några av de föreläsare som kommer är:

Karl Magnus Möller
Före detta innovationschef på Ericsson som i somras grundade Unicornconsulting, ett konsultföretag som fokuserar på ledarskap och innovation. 

Peter Grönvall
Tiigare Matix:are och en av grundarna till marknadspionjären Ridderheims Delikatesser. Idag aktiv inom flertalet olika bolag.

Carl Bjerkne
För detta Matixstudent som varit innvestmentmanager hos Göteborgs egena spelmiljadär och även affärsutvecklare på King.com i början av Candy-crush eran.

Detta blir helt enkelt en kväll som ni inte vill missa.

OSA till matixevent@gmail.com SENAS 31 DECEMBER.

15540659_10154854103977767_3707528318223811550_o

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du Matixstudent eller alumn?

Se då till att gå med i vår Facebook-grupp, den uppdateras med jobbtips, evenemang och annat matnyttigt som kan intressera Matixare